May 9, 2011

lagi dan lagi

assalamualaikum


fuhh, penat peg reunion tak habis lg*tktau lah ap yg dipenatkan sgt*. next entry lynn cerita pasal reunion tu n letak some pic yg sempat di amik. huhu.

plus plus takde mood duduk rumah ni, konpius lg emak, kakak abang tanya nak masuk mana nnt. yelahh lagi 2minggu je nih cik kak ooii nak buat keputusan!


taktau nak lepas perasaan takde mood ni kat sape so
td rajin lah tanya2 encik Google pasal course yg lynn dpt kat uitm tuh n matriks.




terima kasih encik Google :)



tibe3 terbaca sorang akak ni ex KMPk story and bg nasihat sikit utk adik2 mcm lynn ni masuk matrik 2011/2012.


tertarik sgt smpi baca empat lima kali time die tulis sijil matrik 2011/2012 sudah diiktiraf, tp bukan lah selame ni matrik tuh haram HAHA

klik sini kalau nak baca jugak


means sebelum ni kan sijil matrik kite tak blh bawak peg mintak kerja tp tahun ni dah boleh? salah satu kelebihan yg menarik.


kalau lynn amik dip tu, sem 6 stok berpraktikal sahaja. then boleh sambung deg kat situ je terus. kalau amik matrik pas 2.50 boleh amik course idaman dekat uitm :)


urghhhh ~~~ agak susah jugak nak buat keptusan lagi.

No comments:

Post a Comment